Şanlıurfa Siverek Devlet Hastanesi

Şanlıurfa Siverek Devlet Hastanesi

Hastanemiz Üroloji Doktorundan Uluslar Arası Yayın Başarısı

Güncelleme Tarihi: 11/07/2018

Hastanemizde üroloji uzmanı olarak görev yapmakta olan Op. Dr. Ümit ESKİDEMİR’ in yazmış olduğu bilimsel makale uluslar arsı tıp camiasında yayın yapan prestijli bir dergide yayınlandı. Böbrek yetmezliği nedeniyle uzun süredir diyaliz bağımlısı olan 68 yaşındaki bir hastayı ameliyat ettikten sonra hastanın diyalizden kurtulması hastanın ve doktorunun yüzünü güldürdü. Nadir görülen bu vakayı uluslararası platforma taşıyan  Op. Dr. Ümit ESKİDEMİR ’in yazısının kabul görmesi tüm Siverek Devlet Hastanesi ailesini ve Op. Dr. Ümit ESKİDEMİR ’i mutluluğa boğdu. Konu ile ilgili açıklamada bulunan ESKİDEMİR yoğun ve zorlu çalışma şartlarına rağmen bilimsel aktivitelerden uzak kalınmaması gerektiğini belirtti.

umiteskidemir.jpg        Ümit eskidemir.pdf